måndag 31 oktober 2011

LET IT SNOW

Som ni kanske vet har det varit lite snökaos här i glen ridge, eftersom det är så tidigt så har inte träden tappat sina löv här vilket gjorde att den tunga blötsnön hölls kvar på grenarna och gjorde träden så tunga att grenar gick av och i vissa fall har hela träd ramlat ner och förstört både bilar och hus. Nästan alla i området är utan el och värme (inte vi!) och många skolor är stängda.

I lördags efter att jag hade bokat mexico med Hannah som kom Hannah (nr 2) och hämtade upp oss med sin bil för att vi skulle åka och shoppa. Ganska snart insåg vi att vi inte skulle kunna ta oss till mallet utan vi åkte till starbucks istället. Det kom bara mer och mer snö och efter ett tag där tyckte vi det var bäst att försöka ta oss hemåt. Efter mycket trafikkaos, galet mycket snö och fallande grenar var vi hemma hos Hannah och vi bestämde oss för att gå över till Greta som var själv hemma med sina tvillingar. Där stannade vi hela natten eftersom det nästan inte skulle gått att ta sig hem igen så vi hade en härlig kväll med svenska pannkakor (bra med gasspis när elen inte fungerar), glöggmys och sen somnade vi framför brasan.

min envisa kamera ville bara fokusera på regndropparna men det är iaf ett träd som ramlat ner över vägen




ett trött träd som blivit utsatt för mischief night

överallt ligger det nerfallna grenar längst vägarna
 Vi får se hur lång tid det tar för allt att börja fungera som vanligt igen, måste vara väldigt jobbigt för som som varit utan el och värme i snart två dygn!